bozkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi anliyorum.Konu başlığına bakalım " Backorder' e düşmesini beklediğim" .. Paylaşımın başında yaptığım bilgilendirmeye bakalım " takip ettiğim " yani domain ile ilgilenip bu yazdıklarımı anlamayan arkadaşlar olduğunu sanmıyorum.Bu bölümde sürekli paylaşım yaptığım için herkes biliyor zaten.Ayrıca böyle listeleri binde bir paylaşırım.100. konu'm olduğu için takibimdeki listeyi paylaştim.

Tekrar belirtelim konuya yorum yaptiğiniz için fikirlerinizi beyan ettiğiniz için teşekkür ederim. 🤗
Hocam siz başlık ve içerikten bahsediyorsunuz da ben yanlış anlaşılıyor derken konuya yazanlardan bahsediyorum.

mesela ilk mesaj atan arkadaş yanlış anlamış ona cevap vermişim,
daha sonra bütün domainlerin bir firma da olduğunu söyleyen arkadaş yanlış adres ve bilgi vermiş ona cevap vermişim.
kafama göre sizin konunuza yazarak yanlış anlaşılıyor dememişim ki yanlış anlaşılmalara istinaden cevap vermişim.

forum'da sizi tanıyanlar olması bir şey ifade etmiyor. ben hiç bir konu da fikri olmayan insanların sırf yazmak olsun diye yazdıklarını da biliyorum, sizi tenzih ederek söylüyorum bir çok kişinin telif sorunu olan domainleri insanları aladarak sattığını yani bilgisizliklerinden faydalanarak kandırmaya çalıştığını da görüyorum.

forumda malesef domain konusunda bilgi sahibi olmayan çok insan var gördükleri her şeye inanıyorlar ve doğru zannediyorlar. kendileri de yanlışın üstüne yanlışla gidip yanlış konular açıyorlar.

siz her gün forumda kaç tane Jenerik domain diye konu açılıyor biliyor musunuz? sebebi de birinin yanlış bilgi ya da uyanıklıkla konu açıp bir başkasının da ondan görüp demek ki benim domainim de jenerik demesi. yanlış bilgi düzeltilmediğinde herkes yanlış öğrenerek hayatına devam ediyor.

İnsanlar o kadar kibirli ki yanlış bildiği konuyu düzeltiyorum teşekkür edeceğine küfür etmişim gibi tepki veriyorlar. Sonra da neden foruma kimse katkı da bulunmuyor, herkes ticaret peşinde, ************** arttı vs. konular artıyor.