Merhaba.

Aranızdan bazıları bilir ben Yurt dışındayım.
Bulunduğum ülkede bu hizmeti sağlamaktayız.
R10 sitesinde aradım ancak uygun bir makale bulamadım ve Türkiye'dede bu hizmeti vermeye karar verdim.

Kolay ve basit bir kullanım paneli sayesinde sitenize Chatbot eklemeniz çok kolay olacaktır - gerekirse yardımcıda oluruz.
Hiçbir kodlama bilgisine sahip olmanız gibi bir gerekçe yok.
Sunduğum panel kendi firmam üzerine kurulan Facebook API uygulamasına bağlıdır. Facebook ile iki taraflı sözleşme imzalanıp uygulamayı onaylamadan önce paneli komple taradılar.
Kısaca kullanım politikalarına uymayan bir durum yok.

Sizlere panelden bazı görüntüler aktarıyorum.

https://prnt.sc/prok83

Panel özellikleri şöyledir:
Messenger BOT yani Chatbot özelliği - Geniş kapsamlı bir uygulamadır. Önceden hazırlamış olduğunuz hızlı cevapları kaydederek messengerde yaptığınız bot sizin için üyelerle muhabbet eder. Resim gönderir. Dosya gönderebilir. Messenger menu bölümü ekleyebilir.Limiti yoktur. Herşey tamamen sizin hayal gücünüze bağlı.

Facebook Lead - yanisizin FB sayfanızda şimdiye kadar kaç kişi iletişime geçmiş yada mesaj yazmış hepsini tek tık sayesinde verilerini indirip Messenger bot uygulamasına anlık olarak yüklenir. Bu da aşağıda ki özelliği daha iyi kullanmanızı sağlar. NOT - çeşitli gruplar olarak ayarlama mümkün.

Çoklu mesaj - yani eskiden email marketing olarak verilen hizmetleri bilirsiniz.Bunu artık Messenger Marketing yerine geçti. Düşünün. Dilediğiniz mesajı yazıyor (indirimli ürünler v.s.), tarihi ve gönderilecek zamanı belirliyor, dilerseniz Youtube link ekleyebilir ya da kendi videonuzu yada bir resim ekleyebilir, kısaca Facebook sayfanızda her nepaylaşıyorsanız bunu direk iletişime geçmişlerin messengerine gönderiyorsunuz. Tabi detaylı raporu istediğiniz zaman görebiliyorsunuz.

Otomatik yorum - önceden kelimeler hazırlıyorsunuz. Ve herhangi birisi sayfanızda bir şey yazdığında o kelimeyi tabi kayıt altına aldıysanız sayfanız sizin adınıza önceden belirttiğiniz mesajı otomatik olarak üyeye ister cevap ister mesaj olarak gönderiyor.

Facebook Poster - Text/Image/Link/Video Poster, CTA Paylaşım, Video Slide Show/Carousel paylaşım kapmanya listesi olarak paylaşım yapıyor. Tabi önceden ayarlıyorsunuz ve istediğiniz zamanda paylaşımı yapıyor. Düşünün. Bir haftalık paylaşımları ayarlıyor ve sayfanız sürekli aktif.

Otomatik paylaşım - Web siteniz mi var? Feed linkini belirtin ve kayıt edin. Sitenizde yapılan paylaşımlar anında Facebook Sayfanızdada paylaşılsın.

Ve daha fazlası...

Messenger BOT kullanmak için bir web sitenizin olması gerekmiyor. Siteniz varsa eğer entegre edebilirsiniz. Herşey çok kolay.

Fiyat olarak henüz bir karara varmış değilim ve o yüzden 1 hafta deneme süresi olarak paket ayarladım.
Daha sonrası için buraya yorum olarak sizin için makul bir fiyat yazabilirsiniz. Ortalama bir fiyat listesini sayenizde paylaşabiliriz.

İlgilenenler PM olarak kayıt linkini isteyebilirler.

Saygılar.
NOT: Konuyu yanlış yere açtıysam eğer lütfen bildiriniz.