Arkadaşlar kanalım para kazanma özelliklerini tamamlandı. Başvuru yaptım, zaten mevcut adsense hesabınız cevabı geldi. Kastettikleri kanalı kapattım. 48 saat sonra başvuru yapabilirsin ibaresi geçiyordu. 48 saat doldu. Tekrar başvuru neden yapamıyorum? Aktifleştir sekmesinde hala "para kazanma devre dışı bırakıldı" yazıyor.

Gelen cevap şu şekilde ;

Bir süre önce AdSense hesabınızı kapatmış veya bir e-posta almış olabilirsiniz*adsense-noreply@google.com*AdSense başvurunuzun onaylanmadığına. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan, YouTube'un para kazanma programlarına katılamaz.

YouTube ile onaylanmış bir AdSense hesabı ilişkilendirmek için lütfen ziyaret ediniz*Para kazanma sekmesini*. Eğer bu özellik için uygun değildir ve CMS hesabınızı yönetiyorsanız, ziyaret edebilirsiniz*AdSense Ayarları*.

Yeniden bağlantı oluşturma işlemi 48 saat sürebilir, yeni AdSense hesabınızda YouTube erişimini etkinleştirmeyi unutmayın. Yeni bir hesap bağlantılı sonra, bir e-posta alacaksınız*adsense-noreply@google.com*"için Google AdSense Erişim Doğrulaması başlıklı*www.youtube.com*erişimini etkinleştirmek için hatırlatmak".

Yardımcı olursanız sevinirim.