okturen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Astsubay olarak görev alacağım Allah nasip ederse hocam 12 ay yapıyoruz bedelli yapanları da yargılamamak lazım iş güç sahibi insanlar sonuçta herkes sevdiklerini bırakıp gidiyor herkes için zor bir yer

Güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ediyorum hepinizi Allah a emanet ediyorum ❤️
Sağ salim git gel inşallah bedellileri yargılamak istemiyorum istemiyorumda bu vatanı kurtaranlarında işi gücü sevdikleri vardı. Vatan denilince akan sular durur ben 15 ay yaptım askerliğimi bence her ADAM ın uzun bir süre gitmesi lazım askere üzerinde yaşadığın topraklara sorumluluğunu yerine getirmek gerek. Askerlik sabretmeyi öğretiyor adama saatlerce günlerce nöbette beklerken sabretmeyi öğreniyorsun. Evlilikte çok işe yarıyor sabır. O silahın sorumluluğunu 21 gunde anlayamazsın. Yarın savaş çıksa 21 günlük eğitimle anca geri plan olurlar ne adam gibi silah tutmayı bilirler ne doğru düzgün askeri eğitimleri olur. Sabaha kadar sayabilirim. Ben bu vatan topraklarına karşı borcumun bana olan payını 15 ay askerlik yaparak tamamladım göğsümü gere gere vatan millet sakarya diyebiliyorum. Ama o 21 gün askerlik yapan arkadaşlar ufacık bi kıvılcımla sokaklara dökülüp bayrak sallıyorlar ya işte o bayrağı laf olsun diye sakladıkları için çok üzülüyorum.