Bende de aynı durum var, bıyıklarımda hatta kaşlarımda bile oluyor. Hiçbirşey yokken bir durum karşısında stres yaptığımda aniden saçımdan fışkırmaya başladığını bile gördüm. Stresten uzak durduğumda olmuyor.
Doktora gittim özel bir hastaneye cildiyeci doktor çaresi yok dedi, o kırmızı kepek şampuanından yazdı ara sıra gel bana dedi, çözümü yok dedikten sonra ara sıra gel demesindeki mucizevi dehasına hayran kalıp bir daha gitmedim. Bülent ecevit eğitim araştırmadaki doktor hanım BETASALIC diye bir losyon yazdı,losyonu kullandığımda ciddi mana da rahat ettim.
Doğal çözüm arayanlar için marketten alınan değil ev yapımı doğal elma sirkesi, banyodan sonra bir litrelik suya yarım çay bardağı sirke katıp saçınıza uyguladıktan sonra bekletirseniz birazda ciddi mana da cildi destekler ve cildinizi yumuşatır, kepekten yana rahat edersiniz bir müddet.
Son olarak gerçekten bu işin çözümü yok, gittiğim ilk cildiyecinin koyduğu teşhis yukarıdaki teşhisle aynı idi, aynı dertten muzdarip olanlara şifalar dilerim.