Arkadaşlar herkese hayırlı satışlar 1 sene önce bir konu açmıştım konuya gereken ilgi alaka gösterildi fakat o zaman istediğim fiyat verilmediği için satışı mümkün olmadı. konunun linkini şöyle bırakıyorum detayları inceleyebilirsiniz.
Not güncel fiyat 35 bin tl
https://www.r10.net/site-satisi/1898...satiyorum.html
Arkadaşlar instant kapandığı için 4-5 aydır sayfalar öyle boş boş duruyordu, şimdi adsense si olan 1-2 arkadaşa link karşılığı kiralıyorum. Sayfalardan güzel hit sağlanıyor.
1 komedi 450k marka isimli
1 komedi 550k fıkra sayfası
1 siyası 130k asker polis sayfası
2-3 tane ufak tefek sayfa
olmak üzere bu sistemi tekrardan satışa sunmak istiyorum, ilgilenen arkadaşlara güzel kazançlar sağlayacağına eminim sayfalar uzun süredir bende hile hurda kapanma vs söz konusu bile değildir. Youtube işine gireceğim için satıyorum ve aklımdaki fiyat 35 bin tl civarındadır. Ayrıca istenilen facebook ile ilgili her konuda da destek verebilirim. ilgilenen arkadaşlarla istanbul içi görüşebiliriz. teşekkürler.
Ek not: Ardaşalar aranızdan erişimleri vs soranlar var son 2 haftadır haber ve fıkra atıyoruz başka adsensi olan arkadaşların ve 10k erişim alan linkte oluyor 50 60k erişim alan da, 500 tık alanda oluyor 10k tık alanda şimdi burdan foto atıp yanıltmak istemem ama güzel bir ek gelir kaynağı, ben 3-4 yıldır gelir sağlıyorum, şimdi satıyorum, alır sizde aynısını yaparsınız ilerde kafanıza yatmazsa satarsınız, ki benim satma sebebim yotube girecek olmak ikisi bir arada yürümez. Ayrıca hikaye vs de atabilirsiniz ordanda hit geliyor.