İlansat Güvenilir'mi diye soranların dikkatine
Merhaba arkadaşlar
ilansat.com sitemizi geliştirmek adına çağrı merkezi sistemi kurduk
Çağrı merkezi kurmamızın nedeni aşırı şikayet ve ************** ihbarı almamızdan kaynaklandı.
İnstagram hesapları ve sayfaları Facebook hesabı, sayfaları ve grupları vb. bir çok alışverişlerin de daha güvenilir bir ortam da alışveriş imkanı oluşturmaya çalıştırıyoruz.
Mevcut sistemin geliştile bilinmesi adına çalışmalarımız devam ediyor öneri ve tavsiyeleriniz var ise lütfen bizimle paylaşın çünkü biz eleştiri ve gelişime açık bir firma halinde insanların beğenilerini ve güvenlerini kazana bilmek adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.
Aracılık Sistemi Nasıl İşler?
1. Adım: Öncelikle satıcının ilanını
ilansat.com yayınlar.
2. Adım: Alıcı satın almak istediği ürünün hala satılık olup olmadığı konusunda ilansat çağrı merkezi'ni ( 08508886402 ) arayarak öğrenir.
3. Adım: Satışa sunulan ürün hala satılık ise satın almak isteyen alıcı
ilansat.com banka hesabına bakiye yüklemesi yapar.
4. Adım: Alıcı satın almak istediği ürünü satın al butonunu tuşlar, Daha sonra satıcıya
ilansat.com'da olan ürününün satıldığına dair sms bildirimi gönderilir.
5. Adım: Satıcı ürün bilgilerini
ilansat.com ekibi ile paylaşır,
ilansat.com ekipleri gerekli kontrolleri sağladıktan sonra ürünü alıcıya teslim eder.
6. Adım: Alıcı tüm güvenlik önlemlerini aldıktan sonra ürünü teslim aldığına dair onay verdiği zaman satıcıya mesai saatleri içerisinde en geç 24-48 saat içerisinde ödemesi yapılır.
Gelişebilmemiz adına daha farklı yaratıcı fikirleriniz var ise lütfen bizimle paylaşın