3 ay önce 5 yıldız verilmiş, harika yorumlar yapılmış bir eklenti satın aldım. İstediğim verimi alamayınca kullanımdan kaldırdım ve düşük yıldızlı bir yorum yaptım daha sonrasında tesadüfen codecanyonda eklentiye bakınca yorumun ve verdiğim yıldızın orda olmadığını fark ettim. Bunun üzerine sinir olup ürünü geri verme talebinde bulundum ve daha düşük yıldız verip bunu belirttim satıcı üründe hata olmadığı için geri almayacağını belirtti ve tartışma uzadı bunun üzerine satıcının ürünü geri almadığını belirten bir yorum ve bir yıldız verdim ertesi gün girdiğimde yaptığım yorumun yine silindiğini gördüm. Ulannn sizmisiniz benmiyim diye hiddetlendim ve bunların resmini çekip codecanyona satıcının bizi yanılttığını, olumsuz yorumları silip hep 5 yıldızlı olumlu yorumları sakladığını bu durumda olumsuz hiç yorumun olmadığını belirttim. Ve sonrasında Codecanyon tarafından ertesi gün param iade edildi. Aslında eklentiyi geri verme niyetim yoktu yorumlarım silinince birden durumlar böyle gelişti Sizde bir ürün alırken iyice araştırmanızı tavsiye ederim ürün üzerindeki yorumları dikkate alırsanız benim gibi yanılırsınız.
https://imgyukle.com/i/E3SNsH