OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım anlaşamadığımız nokta şu. Konudada belirttiğim gibi herkesin görüşüne saygı duyarım fakat benim görüşüm bu yönde. Herkes bu yaşlarda zaten internet merakıyla başlar . Önce sevdiği insanlara blog siteleri açar sonra eticaret yazılımları vs derken kodlama öğrenir Burda bahsettiğim olay her yöndende korumak. Şöyle ki genç ve tecrübesiz çoğu insan bazı yerlerde bazı durumlar başına gelmediği için bilemez misal bu konuyu açan arkadaş gibi hatta benim yorumuma günah vs yazdığı gibi Benimki öneriydi yoksa genç bir insanın forumda olmasının bana herhangi bir zararı olmazki. Sonuçta yaş din dil ırk farketmez insan olan heryerde insandır ve kabulümüzdür.
Bahsettiğinizden hariç bu yaşlarda hack öğrenmek istiyorum tarzı ayyıldıztim,turkhackteam tarzı yerlerde gezen olgunluğa erişmemiş olanları da foruma almak çok sıkıntı olacaktır ki zaten davetiye zor verilir o tarz kişilere verilmiş olsaydı şuan forum böyle olmazdı ticarete bir yerden başlamak gerek başına bunlar gelmezse ileride daha çok kötü şeyler normal olarak gelebilir yoksa nereden tecrübe edinecek örnek olarak yaşından dolayı ticarette sıkıntı yaşayan biri 18-20 yaşına girince ticarete atılınca geç kalmış olabilir edineceği tecrübeleri biraz daha erken edinse onun için avantajdır ki bende 16 yaşındayım daha üye bile değilken İzmir iftar yemeğinde Coşkun Abi ile tanıştım sağ olsun davetiye yolladı üye oldum ki başta para kazanmak olmak üzere bana o kadar +'sı oldu ki bir çok konu hakkında bilgi edindim yardım ettim yardım aldım.Nasipse Hepsine devam edeceğim.