Merhabalar; -cPaneL
-DirectAdmin
-cPanel to DirectAdmin Taşıma İşlemleriniz
-Vmware ESXİ
-vMware vCenter
-Centos Web Panel
-Vesta Panel
-Plesk Panel
-Centos 7
-WindowsServer 2008 Plesk Panel
-WindowsServer 2012 Plesk Panel
-WindowsServer 2016 Plesk Panel
ve bir çok kurulum ve optimizasyon hızlı bir şekilde yapılır.
Whmcs Kurulum - ayarları - ürün eklemeleri - sunucu ayarları
Wisecp Kurulum - ayarları - ürün eklemeleri - sunucu ayarları
Sİte Yedekleme Hizmeti;
Siteleriniz her gün gece 11 den sonra yedeklenir ve size özel klasörde tutulur istediğiniz zaman indirme yapabilirsiniz.
Günlük olarak yedekleme 75 TL/AY (Maks Site 15 Adet)
Haftalık olarak yedekleme 50 TL/AY (Maks Site 15 Adet)
Aylık olarak yedekleme 25 TL/AY(Maks Site 15 Adet)
İletişim;
Skype (kasirga098)
Pm
http://wa.me/+905435755955
Referanslarımdan Bazıları;
Arkadaş sorunumu oldukça hızlı bir şekilde halletti. Oldukça bilgili ve yardım sever biri. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hızlı çözüm için kendisine çok teşekkür ediyorum, başarılı
bir çok işimizi sorunsuz hallediyor kendisi uzun zamandır çalışıyoruz bu işlerde nadir kişilerden diyebilirim yeni bir iş için pm atıyorum tekrar.
anında görüntü. süper hizmet. tşk ediyorum.
Baya bi uğraştı

İşini iyi yapan devamlı çalışılacak bir kişi
İşinde basarılı birisidir tavsiye ederim.
2 gün önce server kurulum hizmeti aldım.
yunus işini çok iyi bilen ve samimi bir arkadaş.
bizim dışımızda gelişen problemler olmasına rağmen baya emek verip halletti işi sağolsun.
hatta teslim ettikten sonra birkaç problem çıktı onları da halletti.
Eline emeğine sağlık.
sunucu kurulumu ve site taşıma işlemleri yaptırıldı hızlı guvenli bir şekilde teslim alındı teşekkurler
Gerçekten işinde başarılı bir arkadaş, samimiyeti ve dürüstlüğü olan birisi. İş yaptıracak arkadaşlar hiç düşünmeden iş yaptırabilirler.
site taşıma işlemi ve hataları işlerimizi yapmıştır hakıyla iş yapanlardan kardeşim tavsiye ederim
Vesta sunucumdan Plesk sunucuma 14 adet sitemi taşıma yaptırdım oldukça hızlı işlem yaptı ve sürecin başından sonuna kadar ilgiliydi bu işlem için oldukça uygun bir fiyat verdi iyi ve güvenilir bir arkadaş, sitelerim sorunsuz çalışıyor. Emeğine ve güzel yüreğine sağlık kardeşim. Bu işlem gibi manuel işlem yaptırmak isteyenler kesinlikle güvenebilirsiniz.

Sunucu taşıma işlemi yaptırıldı. Hızlı ve temiz işlem sağladı.
İşimizi gece demeden hızlıca çözdü sağolsun. Sürekli çalışacağımız bir arkadaş tavsiye ediyorum.
işi hızlıca çözdü teşekkürler
yardımcı oldu saolsun teşekkürler
işinin ehli ve dürüst bir arkadaş.. başkasının 2 gün ugrastığı işi 10 dk da halletti.. Güvenle çalışabilirsiniz..
Optimizasyon işlemi yaptırıldı. İlgili ve hızlı bir arkadaş. Güvenle tercih edebilirsiniz.
Hızlı bir şekilde server kurumunu yaptı. Teşekkür ederim
Yunus işinde uzman birisidir. Uzun yıllar boyu birlikte çalışma fırsatı yakalamıştım kendisi ile.
optimizasyon hizzmeti alindi eline saglık gerekeniyapdı
Yunus isinde uzman biri ve cok ilgili. Hetzner'den aldigim sunucuya esxi kurulumunu gerceklestirdi, VMware web de yeni olmamdan kaynakli bilmedigim ve sorun yasadigim kisimlarda da cok yardimci oldu. Kendisine cok tesekkur ederim.