Merhaba,

Daha önce geliştirmiş olduğum CodeGuard'ın basit sürümünü geliştirmeyi düşündüm.
R10'da daha önceden @TimberLock; kişisinin geliştirmiş/geliştirmekte olduğu proje ve projenin ismi ilgimi çekti. Kişinin gayreti gözümden kaçmadı. Projeye bilgimle ve finansal olarak destek olmak istedim. İlgili kişinin daha önce GitHub'dan aldığı ve geliştirdiği yazılım yerine kendi şifreleme sistemimizi geliştirebileceğimizi söyledim. Kişiyle bir kaç gün bu konu hakkında detaylı görüşmeler yaptık. Sonunda iki projeyi birleştirme ve yeni isminin "PHPkoru" olmasını belirledik. Her iki proje aynen devam edecek ve geliştirilecektir. Ancak tek bir proje ve 2 ayrı ürün olarak ele alınacaktır.

PHPkoru Basit: Basit yöntemleri kullanarak php kodunu korumayı amaçlar.

PHPkoru Profesyonel: Daha gelişmiş yöntemleri kullanarak ve ionCube ile güçlendirilerek php kodunu korumayı amaçlar. Basit şifrelemeye göre daha güçlü şifreleme yapar.

TimberLock'un proje hakkında yorumu:
"Birlikte daha iyi bir şifreleme sistemi geliştirmek için Aponkral'la CodeGuard ve PHPkoru'yu birleştirme kararı aldık. Bu birleşimle birlikte projeye PHPkoru ismi ile devam etme kararı aldık." - TimberLock

Bununla birlikte phpkoru.tk gibi profesyonel olmayan alan adı yerine artık yeni alan adımız olan phpkoru.com ile hizmet vereceğiz.

PHPkoru R10 konusu:
Basit PHP Şifreleme | PHPkoru