Burda verilen ayarlarla takip atmak istediğimde 3-5 takipten sonra spam algıladı ve whatsapp üzerinden satıcı ile iletişime geçtim. Kendisi bilgisayarıma bağlanarak bir kaç ayar yaptı yaklaşık 75 takip attıktan sonra instagramdan "Görünüşe göre şifreni Topluluk Kurallarımıza aykırı bir şekilde daha fazla beğenme veya takipçi kazanmana yardımcı olması için bir hizmetle paylaştın. Instagram'ı kullanmaya devam etmek için şifreni değiştir. Yeni şifreni bu hizmetlerin biriyle paylaştığın takdirde takip etmen, beğenmen veya yorum yapman engellenebilir." uyarısı aldım. Satıcıya durumu ilettim ve şifremi değiştirdim. Daha sonra ise "Hesabının bu işlemi gerçekleştirmesi geçici olarak engellendi. Hesabını daha fazla beğenme veya takipçi elde etmene yardımcı olan bir hizmetle paylaşmak Topluluk Kurallarımıza aykırıdır. Bu engellemenin süresi 2019-11-04 tarihinde dolacak. Bir hata yaptığımızı düşünüyorsan, bize bildir." uyarısı almaya başladım. Yani instagram tarafından hesabım geçici olarak paylaşım ve takip atmaya engellendi.
Bu durumu satıcıya ilettim ve ücret iadesi talep ettim. Ancak ne hikmetse o saatten sonra satıcı ile olan whatsapp iletişimimiz de kesildi ve yaklaşık bir gündür cevap alamıyorum. Bekliyoruz bakalım.
Satın alımdan sonra ilk kullanımınızda spama yakalandınız, daha sonrasında whatsapptan bize yazmanız sonucunda bilgisayarınıza bağlanıp ayarlama yaptım.
20-25 dk kadar bağlı kaldığımda engele yakalanmadığını gözlemledik, daha sonrasında sorun yok dediğiniz için bilgisayarınızdan çıkış yaptım.
Konuda ve sitemizde iadesinin olmadığını ve sadece lisans hakkınızı devredilebileceği açık açık belirtiliyor satın alan herkes bunu kabul etmiş ve satın almış sayılmaktadır.
Takip engeli programdan kaynaklanan bir durum değil instagramdan kaynaklanan bir durumdur, bizim yaptığımız çalışmalar bu engellerin önüne geçmektedir.
Her instagram hesabı için farklı farklı ayarlar yapılmaktadır ve her hesabın takip engeline yakalanma durumu farklıdır kimi 100 takipte yakalanıyor kimi 1000 takipte.
Bu sebebten dolayı müşterilerimize farklı ayarlar kullanmayı tavsiye ediyoruz spama yakalanmaması adına doğru ayarları kendi yapacağınız çalışmalar doğrusunda karar verebilirsiniz.
Bazı hesaplar 1000 takip yaparken bazıları daha az takiplerde spam engeline yakalanabilmektedir değişken bir durumdur, konuda belirttiğim ayarlar sonucunda çoğu zaman başarılı sonuçlar vermiştir.
Ek olarak ; Kullanımınızda ip adresi sabit olan bir modem ' wifisi üzerinden program kullanımını yapıyordunuz.
Konudaki son postumu dikkate alacak olursanız ; mobil internet paylaşımında ip adresinin sabit olmadığından dolayı mobil proxy görevi gördüğü için ip değiştiği zaman takibe devam etmektedir.
Dün ve bugün farklı hesaplarda yaptığım çalışmalarda 250 üzerinde takip yapabildiğimi görebilmekteyim program aracılığı ile.
Aynı işlemleri telefonunuzdaki instagram uygulamasındada yaptığınızda engele takılacaktır bunun testlerini defalarca yaptığım 'dan belirtiyorum.
Ek olarak program sadece takip üzerine kurulmuş bir yazılım değildir, 70 ten fazla araç mevcut içerisinde.
Müşterilerimiz kimi takip için kullanır kimi gönderi klonlama kimiside keşfet gönderilerine yorum veya lokasyon 'lara yorum çalışmaları yapmaktadır.
Çalışmayan bir aksamı var ise bize yazarsınız ve onarımı yapılır.
Sizin istediğiniz tamamen keyfi bir iadedir, ve bunun yapılmayacağını konuda ve sitemizdeki kullanım sözleşmesinde açık ve net bir dille belirtilmektedir.
Sizin mesajınıza keyfi cevap vermemezlik yapmıyoruz, mesajlara sırayla cevaplandırma yapıyoruz en eskiden yeniye doğru ( yoğunluk durumuna göre )
İlginizden dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.