Burda verilen ayarlarla takip atmak istediğimde 3-5 takipten sonra spam algıladı ve whatsapp üzerinden satıcı ile iletişime geçtim. Kendisi bilgisayarıma bağlanarak bir kaç ayar yaptı yaklaşık 75 takip attıktan sonra instagramdan "Görünüşe göre şifreni Topluluk Kurallarımıza aykırı bir şekilde daha fazla beğenme veya takipçi kazanmana yardımcı olması için bir hizmetle paylaştın. Instagram'ı kullanmaya devam etmek için şifreni değiştir. Yeni şifreni bu hizmetlerin biriyle paylaştığın takdirde takip etmen, beğenmen veya yorum yapman engellenebilir." uyarısı aldım. Satıcıya durumu ilettim ve şifremi değiştirdim. Daha sonra ise "Hesabının bu işlemi gerçekleştirmesi geçici olarak engellendi. Hesabını daha fazla beğenme veya takipçi elde etmene yardımcı olan bir hizmetle paylaşmak Topluluk Kurallarımıza aykırıdır. Bu engellemenin süresi 2019-11-04 tarihinde dolacak. Bir hata yaptığımızı düşünüyorsan, bize bildir." uyarısı almaya başladım. Yani instagram tarafından hesabım geçici olarak paylaşım ve takip atmaya engellendi.
Bu durumu satıcıya ilettim ve ücret iadesi talep ettim. Ancak ne hikmetse o saatten sonra satıcı ile olan whatsapp iletişimimiz de kesildi ve yaklaşık bir gündür cevap alamıyorum. Bekliyoruz bakalım.