Başvuru süresi nzmn acaba bi tadına bakardım

Alıntı
Denklik
Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanınma ve Denklik Yönetmeliği başlıklı yönetmelik 20.02.2016 tarih ve 29630 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
5 Aralık 2017 Tarih ve 30261 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği 3. Maddesinde Denklik kavramı, Yükseköğretim Kurulunca tanınan bir yurtdışı yükseköğretim kurumundan alınan ön lisans, lisans ve yüksek lisans diplomalarının ilgili eğitim düzeyindeki kazanımlar bakımından Türkiyedeki yüksek öğretim kurumlarınca verilen ön lisans, lisans ve yüksek lisans diplomalarına eşdeğerliğinin tespit edilmesi şeklinde tanımlanmaktadır.
Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi lisans programlarının müfredat, eğitim, ölçme ve değerlendirme yapısı mevcut ilgili YÖK yönetmeliklerine uygun olarak hazırlanmış ve uygulanmaktadır.
Bu kapsamda Netkent lisans programlarının öğrencileri mezuniyetleri sonrası yine mevcut yasa ve yönetmeliklere uygun olarak YÖK denkliği almak için bireysel olarak başvuru hakkına sahiptirler. Aynı Yönetmeliğin 10. Maddesinde de Uzaktan Eğitim Tanıma ve Denklik İşlemleri başlığı altında Uzaktan öğretim programlarından alınan diplomaların tanıma ve denklik işlemleri için gereken hususlar da açıkça belirtilmektedir.
Özetle tüm Netkent Lisans Programlarının müfredatları tamamen YÖK başvurusuna uygun bir şekilde hazırlandığı ve Türkiye'de eşdeğerleri olduğu için YÖK denklik başvurusunda sorun yaşanmayacaktır ve denklik alamamak için de hiçbir hukuksal neden bulunmamaktadır.
Demişler bence iş görür