Ne kadarda takibi bıraksalar hizmet güzel. Sayfa canlanıyor az da olsa. 3k takipçi için hizmet alsan 100 lira versen bu parayı instagrama reklam atsan bir işe yaramaz ama çekilişle takipçi attırsan az da olsa etkilişim olur. Profil ziyareti artar. Keşfet taktiği gibi birşey. Ama benim gıcığıma giden nokta milleti kandırıyorlar ürün falan göndermiyorlar(çogu). Sizin konuya gelince düşüncemi belirteyim kısaca.
Bir hizmet alıyorsan parasını veriyorsan kimse sana hizmet sonrası ne yapıp yapmayacağınla ilgili hesap soramaz. Ama çekiliş sayfasına çevirmeği bilemem orasıda tartışılır bir konu. Birde benim kitle falan diyorlar. Ne senin kitle? Paraylamı tutuyorsun onları? Adamlara maaşmı bağlamışsın? Benim kitlem deme! O adam 30 40 tane çekiliş sayfası takip ediyor. O zaman sende başkasının kitlesini çalıyorsun! Takibe takip kastırılıp milletin kitlesini çalanlara ne demeli o zaman? Böyle bir iş yapıyorsan bunları düşünüp yapmalısın. Sen paranı aldın çekil. Ne yaparsa yapsın kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.