tabi şart koşabilir uymazsa satmazsın zaten. ben ona bişey demedim. neden buna izin vermiyorlar dedim.
onun cevabı da = piyasada tekel olmak için

çok açıklayıcı oldu serbest piyasa
Hocam öncelikle bu konuyu açmanız çok iyi oldu. Aslında olayın buradaki ana mantığı, benim de sayfalarımı kasarken ciddi anlamda zorlanmamdı. Burada çekiliş sektörüne ilk giren ben değilim, ancak ilk 10'dayım. Piyasada o kadar az kişi yapıyorken her çaldığın kapı yüzüne kapanıyordu. Gözünün içine baka baka adam,
senle neden ekmeğimi paylaşayim ki? diyordu. İnanın normalde o zamanın piyasası ile
1 ayda 1000TL ye halledebileceğimiz durumu, o çakalların yüzünden
3 Ayda 5000TL'ye hallettim. Normalde youtubedan izlediğimiz adamları bir şekilde buldum ve onlarla/menajerleriyle iletişime geçtim ve zoru zoruna bir sayfa yapabildim.
Ve bu çakalların çakallıkları bitti mi? Bitmedi. Fake hesaplardan bana sponsormuş gibi yazıp, benden aldıkları kitleyi hemen çekiliş sayfasına çevirip, benim onca emek ve dil dökmelerim ile topladığım kitleyi bir anda kendine çektiler. Ben ne yaptım? Küfür mü edebildim? R10'da konu mu açabildim? Kendimce dedimki, kurunun yanında yaş da yanacak, ancak bundan böyle çekiliş sayfalarına hizmet vermek yok. Çünkü suistimal ediyorlar. Nasıl mı? Ben bu forumda bot takipçi 20TL'ye satılırken 20TL'ye çekiliş ile organik takipçi satanı gördüm. Piyasayı düşürdüler de düşürdüler.
E hocam piyasa düşsün de biz de ekmek yiyelim dediğinizi duyar gibiyim. Ancak sizin kendinizi yırtıp kastığınız herhangi bir mizah sayfası yada söz sayfası, günümüzdeki çekiliş furyasında kendine hikaye+post reklamı bulabilecek mi zannediyorsunuz? Siz hikaye+post a minimum 40TL isteyip, üstüne karşıdaki kişiye max 300-400 kişi yönlendirebilecekken; 1K sını 20TL ye satan arkadaşlar size ekmek mi bırakacak zannediyorsunuz? Siz de doğal olarak bu pastadan ekmek yemek istiyorsunuz. Ancak o pastadan ekmek yemeniz çok zor, gün geçtikçe daha da zora gidiyor malesef.
Bir olayı daha sizinle paylaşıp konuyu kapatacağım;
Günümüzde çekiliş piyasasını domine eden, R10 dışı bir sayfa ile birebir iletişimimde, beraber çalışabileceğimizi; hatta kendilerine müşteri bile bulabileceğimi söylediğimde direk reddetti, üstüne
engelledi.
Hal böyleyken, siz kapınızı çalan X kişiye, artık güvenilir bakabilir misiniz?
Ve şuan piyasa hala düşük, çoğu panel bu yüzden kepenk kapatacak duruma geldi. Nasıl mı? Adam bot takipçiyi 9-20TL bandında satıyor. Ben burada 40TL'ye konu açıyorum. Bot piyasası ekmek yiyebilir mi eskisi gibi?
Size Tavsiyem Nedir?
Bir birikim yapıp, o birikimle bu tarz bir yatırım yapmanız. Aksi takdirde, bahsettiğim çakalların arasında ezileceksiniz.
Birikimsiz ve
Tanıdıksız(çevresiz) girilen bir çekiliş sayfası, burada anca son zamanlarda rastlandığı gibi
çekilişle kasılan sayfa satılıktır! ilanında yer alabilir.
Saygılar..