Clipper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu cümleyede tilt oluyorum .sen hayırdır ? ben 17 günlük üyeyim sen 2-3 yıllık üyesin diye benden daha bilgili, daha olgun,daha seviyeli oldugunu felanmı düşünüyorsun ? hayattaki tek başarın foruma üye olma tarihin diğer üyelerden daha eski olmasımı ? ne işsin sen ? hayırdır ??? neyi kastediyorsun. foruma yeni kayıt alma ihtiyacı duyduk diye senden gerimi kaldık ? foruma yeni kayıt olduk diye interneti yenimi keşfettik, sosyal medyanın vs. bilmem neyi yenimi keşfettik ??? sen 2-3 yıllık üye bu kadar bu şekil kasıyorsan 12-13 yıllık üyeler milletvekili adaylıgını koysunlar. boş yapmayalım lütfen.
boş yapma kalıbını kullanan bi tane düzgün adam görmedim. sen de o kategoridesin reis
genelde forumdan banlanıp yeni üye olup geliyorlar başka kimlikle. 5-10 ticaret yapıp sonra da vurgun yapıp gidiyorlar. bu gidenler aynı senin gibi konuşuyorlar senin tavrına sahipler.
yeni üye birinin bu şekilde bilmiş konuşması bana güven vermiyor. senin becerebiliceğini sanmıyorum falan diye de laf sokma hakkını da sana vermiyor.
kimsenin hayattaki tek başarısını sorgulamak da sana düşmez. uzaman lazımken hala konuşuyosun pişkin.