alperaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Pinterest/adsense eğitimi almak istiyorum. Ancak son zamanlarda ifttt kullanırken birden RSS den çeken veriyi boardlara atmamaya başladı. Sap ve pinterest automatic eklentisi hakkında bilgim var. Aradığım eğitim son zamanlar da ki shadow sorunlarına çare olan bir eğitim olmasıdır. Eğitim satan arkadaşlar yorum atarsanız sevinirim...
Pm ile bahsettiğim üzere pin to pin kurmayı biliyorsanız eğitime ihtiyacınız yok. Sizin sorunlarınızı halledebilecek bilgiye ihtiyacınız var. Ya araştırma ile ya da işi bilenlerden ücreti ile danışmanlık yolu ile alabilirsiniz.

Adsense konusu çok basittir. Gözünüzde büyütmeyin. Kurun 15 makaleleik site gönderin.

hemato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğitime para verme her şey değişiyor pinterestde. araştır kendin öğren. zaten araştıramıyorsan bir süre sonra patlarsın.
bende yeni yeni başlıyorum. eğitimsiz devam ediyorum şuan. hedef ilk 1 tık. yola devam
Bazen küçük fikirler edinmek sizi bir kaç ay araştırma yapmaktan kurtarır. Elbette araştırarak ücret ödediğiniz bilgiye ulaşırsınız ama aradan geçen zamanda daha çok kazanabilmeniz daha büyük olasılıktır.