mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni biliyorum. Bu kategoride bu pinterest sitesi ne oluyor arkadaşlar birileri anlatabilir diye gönderilerin vardı.
Şimdi görüyorum ki kendini gayet güzel geliştirmişsin.
Olay budur.
3 ay sonra hiçbirşey bilmeyen insan dahi eğer gayret ederse bu konuda görüldüğü üzere kendi stratejilerini geliştirebilir.
Yani önceden soruyodun şimdi çok bilmişlik yapıyorsun demesin kimse kimseye. (Diyenler vardı birkaçı banlandı şükür)
Görüldüğü üzere azmeden herkes kendini geliştirebiliyor.

bir zamanlar ve şimdi.

Bir ülkeyi baş bakan yönetir ama baş bakan öğrnegin ilahiyatçı değildir veya ESHOT genel müdür kadar bilmez taşıma.olayini gibi gibi yani birşeyi yönetmek için ana mantığı anlayıp mantığı çözdükten sonra binlerce çözüm üretilebilir . Buyuzden Pinterest gibi bir mecrada yıllar süren bir tecrübeye gerek yok . 1 hafta da da istediğin kadar bilgi edinebilirsin .
Kodlama öğrenmiyor program vs yapmıyorum.

Mantık.basit bir sitedeki resmi.al Pinterest hesabında paylaş . Bu kadar 😃 işte bu olay budur .

Geri kalan hayal.gucune mantığına bağlı .ben hiç alakasiz eklentiler alakasız şeyleri kullanarak günde bu kadar pin atıyorum . 😉

Oyuzden 3 aylık 1 aylik bu işe.girmek bence pek önemli değil varsa aranızda günde 1500 pin atabilen o yazsın .

Herkes gibi eğitim alıp 10 sub kurup beklemek yerine ben işin içine girmeye karar verdim .günlük 1 saat araştırma yaparsanız 1 ay sonra toplamda 30 saatlik bir eğitim bilginiz olur
Günde 10.saat araştırma deneme yaparsanız 1 ay sonra 300 saat yapar 😉 süre değil.sureyi nasıl değerlendirdiğin önemli .

Ben yeni bir soluk getireceğime inanıyorum Pinterest de .yakında herkes görecek inşallah .

Çünkü eski yöntemler yavaş yavaş zorlaşıyor yakında da yok olacak .

Eklentilerin çoğu saçma sapan calisiyor

Aramızda sistemi kendine göre çözmüş çok rahat para kazanan insanlar çok var kendilerini belli etmiyorlar ..

Diye düşünüyorum

Ayrıca haraket olmadığı sürece iyi veya kötü her eleştiriye açığım. 😃 Bu beni geliştirir