webtasarimcisi, web tasarım, web yazılım gibi kelimeler bana artık çok uzak geliyor günümüz teknolojisinde mobil ve app üzerine talep arttığı için artık bu tarz isimler yerine marka olabilecek isimler daha popüler gelmekte tabi bir topluluk yapmak istiyorsanızda neden webtasarimcisi bunun grafik tasarımcısı yok mu hani kendi içinde ayrıştırılması güç olacak bir domain düşüncesindeyim.
Düşüncenizde haklısınız genel bir forum domaini değil ancak hitap ettiği kesim azımsanmayacak şekilde büyük aranma hacimleri vs. Gayet yüksek yorumunuz için teşekkürler.
Atıyorum 10 tl ye yaparım tarzı paylaşım yapılan platformlar gibi birşey yapabilirsiniz.
Aynen hocam o platform mantığında gayet başarılı bir site olabilir veya hazır paketler şeklinde satış mantığında bir sitede gayet mantıklı olur.
Güzel değil.
O işler için daha marka domain gerek.
Aldığımız domaini projelendiririm diyorsanız o ayrı tabi. Ama webmasterlarım bağlı oldukları platformlar belli.
Teşekkürler güzel yorumunuz için marka arayanda keyword arayanda tercih seçeneği ister bu domain keyword ve işini tam anlatan bir domain.
Fena yakalamissin kardesim
tirnak icerisinde "WEB TASIMCISI" yazildiginda ne cikiyor?
web masterin turkce karsiligi neymis ve google ne olarak anliyormus?
Mukemmel isim tebrik ederim
Hicbirsey yapma; uzat, bekle, yat minibuscu gibi =)
Yorumun için teşekkürler Üstad tamda dediğin gibi vitesi attım 1e ağır ağır devam 🤣
Dropcatch ten aldiniz sanirim dusmus bir domaindi 2 gundur ariyordum demekki siz almisiniz

Satmayi dusunursen aklindaki fiyati p.m yollarmisin
Bilgi dönüşü yaptım hocam teşekkürler