IgraLAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zararın neresinden dönseniz kardır, uzun ve işkenceli bir süreçten sonra TurkNet sorunsuz bir bağlantı sağlamayı başarmıştı günde sadece 1 kez bağlantı kopuyordu bu bile mükemmeldi daha sonra altyapı çalışması yapacaklarını belirtip YAPA yani kendi aktif altyapılarına geçirdiler internetimi, upload hızı müthişti tam 20-25 mbps upload alıyordum oysa download ve pinge bakınca uploadın yüksekliğinin hiç bir önemi kalmıyordu 1mbps download ve 130-140 ms ping

Destek talebi oluşturdum ve tam tamına 20 gün internete bağlanamadım 20-25 defa günde internet kesildi, kesilmediği zamanlarda ise maximum 3mpbs hıza sahip oldum.

Hiç bir şekilde altyapılarına sorun olduğunu kabul etmediler ta ki ben videolu kanıt sununca ve bunu youtube üzerinde yayınlayınca altyapılarında sorun olduğunu kabul ettiler, inanmayanlar varsa kanıt sunabilirim sorun değil.

Şuan kullanmadığım internetin faturasını yatırdım ve iptal belgelerimi yolladım, eğer altyapınız temizse ve turknet ile iletişime geçmeniz gerekmeyecekse kullanabilirsiniz ama destek ekibi dünya üzerinde gördüğüm en b*ktan destek ekibi net bir şekilde bunu söyleyebilirim çünkü neredeyse tüm iss firmaları ile hem kurumsal hem de bireysel olarak hizmet aldım.
Aynısını bende yaşadım tam 3 ay hemde. Turknet gerçekten pişmanlık forumda bağlatmak isteyen arkadaşlara hep bağlatmamaları gerektiğini söyledim. İyi olduğu yerler var mı evet var iki farklı adreste kullandım ilk kullandığım yerde harikaydı download hızı 40 mbite e kadar çıktıığı bile oldu fakat ikinci adreste tam olarak yaşadığınızı yaşadım. Ne olursa olsun para yalan söylemez iki katı fiyatta olsa Türk Telekom yada superonline iyidir.