Merhaba iyi günler, Bugün Türknet'e geçtik bende 1 adet vdsl modem aldım. Bana vdsl 35 mbps hız vereceklerini söylediler bende ona göre gidip modem aldım. Bugün internet bağlantısı gerçekleşti ve modem kurulumu yaptım ama internet'e bağlanamadım. (Vdsl ayarlarına göre kurulum yaptım) Baktım baktım bir sonuç yok internet bağlanmıyor bu sefer dedim birde adsl deniyeyim internete bağlandı. Kısacası vdsl yerine anladığım kadarıyla adsl bağlamışlar. Kendilerine malesef ki ulaşamıyoruz çağrı merkezi diye sözde birşey var ama yardım eden yok.. Bunu başka yaşayanlar var mı?
Vdsl felan verdikleri yok. Öyle kandırıyorlar abone yapıyorlar. Kendi altyapılarından vermeleri lazım vdsl'i kendi altyapıları da yetersiz olduğu için veremiyorlar, sende mecbur adsl'i kullanayım diyorsun. Bende aynı hataya düştüm 2 ay uğraştım vdsl'e geçmek için baktım sonuç yok adsl ile 1 yıl kullandım. bugün itibari ile de aboneliğimi iptal ettim. iptal sebebim ise 5 gün boyunca internetin kesik olması ve destek ekibinin hiç bir şekilde yardımcı olmaması.
iptal başvurusundan sonra hemen destek ekibi dönüş yaptı. özürleri kabahatlerinden beter. benim talebim olmadığı halde kendi alt yapılarına geçirmişler (daha hızlı bağlantı vermek için) ama alt yapılarında yeterli port olmadığı için internet hizmeti verememişler, o yüzden sizi adsl'e alalım tekrar dediler. bende gerek yok ben sizi boşa aldım dedim şutladım. adamların kendi alt yapılarından haberleri yok. destek sayfasından açılan çağrı kayıtlarına inceliyoruz mesajından başka geri dönüş yok. allah sabır versin diyorum.
Şimdi oris internet diye bir firmadan 100gb kotalı bir abonelik başlattım bakalım ne olacak sonumuz. Olmazsa tüm abonelikleri iptal edip cep telefonunda ki internet paketinin kotasını yükselteceğim bilgisayara paylaştırıp öyle kullanacağım. B planım bu.