Merhaba,

Dün forumda Huawei Mateebook X Pro laptop ve ayrıca bir ram ilanı açtım. Bu 2 ilanı sahibinden üzerinden de açtım. Sanıyorum ki kişiler sahibinden.com üzerinden ilanımı görüp iletişime geçtiler. Bugün 2 farklı ürün için de aynı konuşma geçti ve durumu oldukça garipsedim. Sizce bir üçkağıtçılık yöntemi olabilir mi?

Öncelikle öğlen saatlerinde laptop için biri cep telefonum üzerinden mesaj attı. Ardından küçük bir miktar indirim sağladım ve fiyatta anlaştık. Daha sonra İstanbul'da yaşadığını ve orada tanıdığım olup olmadığını sordu. Ben de kargolayabileceğimi ya da Ankara'da ortak bir tanıdığına teslim edebileceğimi söyledim. Durum böyle olunca kişi caydı.

Ardından az önce bambaşka bir ilan için(RAM) başka bir kişi mesaj yazdı. Yine İstanbul'da olduğunu ve orada tanıdığımın olup olmadığını sordu ve konuşma aynı şekilde ilerledi. Ürünü tanıdığımdan teslim alabileceğini söyledi.

2 farklı ürün için de neredeyse tamamen aynı konuşma geçince gerçekten çok garipsedim ve sormak istedim. Başına böyle bir durum gelen var mı?

Dipnot: Laptop için yazan kişinin numarasını google üzerinden arattığımda 1 kişi kötü bir not geçmiş.