Öncelikle bu derece bir üst katman yazılımları ve otomasyon sistemlerini görmek beni hali hazırda çok memnun etti. İlk önce daha doğrusu 8 ay önce deneme sürmünü aldım ve sonra yanlış hatırlamıyorsam bir kampanya maili ile ömür boyu lisansını tereddüt etmeden aldım. Kısa sürede birçok güncellemenin geldiğini gördüm birebir şahit oldum. Hatta geliştiriciler için şunada tema ve modül tasarımı alanıda olduğunu biliyorum. Entegre sistemlerde elbette hatalar olur. nacak bu hatalar kullanıcıların tecrübelerini doğru bir şekilde aktarmaları ile çözülür. Bu konuda ben son olarak sistemde domain kampanyalarının api entegresyonu hakkındaki bir kaç eksiklikleri bildirdim. kendilerinin bu konuya geri dönüş yaptıklarını ve son güncellemede yer vereceklerini bildirmeleri hoş oldu. Birazda bu sektörde modül geliştirici arkadaşların taşın altına elini sokmaları ve piyasada aranan modülleri geliştirerek katkıda bulunmalarını bekliyorum. Sistemin devamlılığının sağlanamaması sadece bir rehavetten kaynaklı olabilir. Ki böyle bir rehaet ben görmedim. İşinizde başarılısınız. Ve ayrıca sektörü tekelleşmenin elinden kurtarmak ayrı bir meydan okuma. Bu meydan okuma bile takdire değer. Başarılar.