SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saydığınız araçların dizel-otomatikleri bütçemi aşar maalesef, LPG de düşünmüyorum, şuan a kasa Vectra otomatik kullandığımı düşünürseniz Fluence çok sağlam olabilir

110bin km de 58 e bulduk tanidikta , söylediğim km lerde bile mi masraf ihtimali yüksek

Yakıt filtresinden mi bahsediyorsunuz? Dizel partiküler filtre ilk defa duyuyorum, daha önce 2004 dizel corsam vardı, baskı balatayi göze alıyorum ,tam otomatik aramıyorum, masraf çıktığında tam otomatiklerlerde yüksek meblağlar çıkıyor diye biliyorum, vites gećişleri hissettirsin alışkınım, a kasa Vectra otomatik kullanıyorum şuan siz düşünün

Kayserideyiz genelde pek trafik bilmeyiz, yarı otomatik işime gelir, vites gećişleri sorun değil ,diğer arkadaşa yazdığım gibi 95 model Opel otomatik den gecicez bu araca
Yakıt filtresi değil, dizel partikül filtresi adında ayrı bir parça var, motorinin zararlı maddelerini süzen parça. Genelde 150-200 bin gibi km'lerde ömrünü tamamlıyor ve çok pahalı bir filtre.
https://www.arabahaberim.com/dpf-rej...yonu-8908.html şu yazıdan parçanın detaylarını öğrenebilirsiniz.