anahtar adının sonunda
domain.com. olması gerekiyor olabilir mi?
mail.domainkey.domaininiz.com. nokta ile bitmesine de dikkat edilmesi gerekiyor olabilir.
mail-tester.com a girin karşınıza çıkan gelişigüzel verilmiş mail adresine mail gönderip sonucu inceleyin özellikle eksi pıan alan dkim kayıt bölümünde ne yazmakta.
Şunu belirtmek istiyorum, mail-tester asla sağlıklı sonuç veren bir yer değil, tüm ayarlarınız %100 doğru ve sorunsuz olsa dahi 8.7 de kalıyor, en basit örnek olarak hotmail veya gmail den buraya bir mail atın dediğimi göreceksiniz.
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum arastirmalarima göre domain eğer goddady de ise onunda engellediği söyleniyor..
Hocam ben ayarlarımı kendim yaptım, şuanda %100 sorunsuz olarak inbox a düşüyor gönderdiğim tüm mailler, DKIM,DMARC sonrası birazda sunucu tarafında bir iki ufak tefek iş ile hallettim.
Konuyu açtıktan bir kaç saat sonra baktım doğru dürüst fikir yok, yandex ile görüştüm onlarda pek yardımcı olamadılar ama çok uğraştılar. Tek tek kendim uğraşarak ayarları sağlıklı hale getirdim