Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma hocam. Şu ankinden bahsetmiyorum. O dönemkinden bahsediyorum. O dönem chp tesettüre karşı getirilenya da getirilmek istenen her özgürlük girişimini aym ye taşıdı. Açıp izleyebilirsin. Tam tersinin olduğunu düşün
Bu ülke yakın zamana kadar zihniyet olarak beğenilmeyen irandan farksızdı. Tek fark onlar zorla kapatacaksın diyor, biz zorla açacaksın diyorduk
Edit:mesajı düzenledim. Mesele parti değil zihniyet meselesi. siyesi mesaj yasak olduğundan chp ibaresini kaldırdım. Açın bideolara sorf başını örtmenin insanların neler çekmesine neden olduğunu partici bakmadan araştırırsanız insanlara ne eziyetler çektirildiğini görürsünüz
birkere şunu anlamak lazım;bu ülkede her açık giyinmek isteyen insanı chp zihniyetine sahip olarak algılamanız çok yanlış,ki öyle dahi olsa biride çıkıp sana akp zihniyeti der büyür olaylar..
her neyse, çoksayıda; açık olup akp li olan chp li olan mhp li olan tanıdıklarım var ,bunun siyasetle yada chp ile ilgisinin olmadığını anlatmaya çalışıyorum