zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CHP CHP Diye özellikle belirterek zorla konuyu siyasetemi çekmeye çalışıyorsun anlayamadım?nedir bu chp ye karşı seni kışkırtan,nedir bu kin nefret? ülkeyi ezelden beridir chp yönetiyor sanırsın,bu hazmedemediğiniz konu nedir?bunlar apayrı konular..
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma hocam. Şu ankinden bahsetmiyorum. O dönemkinden bahsediyorum. O dönem chp tesettüre karşı getirilenya da getirilmek istenen her özgürlük girişimini aym ye taşıdı. Açıp izleyebilirsin. Tam tersinin olduğunu düşün
Bu ülke yakın zamana kadar zihniyet olarak beğenilmeyen irandan farksızdı. Tek fark onlar zorla kapatacaksın diyor, biz zorla açacaksın diyorduk

AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma hocam. Şu ankinden bahsetmiyorum. O dönemkinden bahsediyorum. O dönem chp tesettüre karşı getirilenya da getirilmek istenen her özgürlük girişimini aym ye taşıdı. Açıp izleyebilirsin. Tam tersinin olduğunu düşün
Bu ülke yakın zamana kadar zihniyet olarak beğenilmeyen irandan farksızdı. Tek fark onlar zorla kapatacaksın diyor, biz zorla açacaksın diyorduk
Edit:mesajı düzenledim. Mesele parti değil zihniyet meselesi. siyesi mesaj yasak olduğundan chp ibaresini kaldırdım. Açın bideolara sorf başını örtmenin insanların neler çekmesine neden olduğunu partici bakmadan araştırırsanız insanlara ne eziyetler çektirildiğini görürsünüz