caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soruyu evirip çevirmekte üstünüze yoktur bilirim. Ataları dedeleri savaşmadı demedim, bunun için mi savaştı dedim.
Yüzyıllar önce asker, dini bu topraklarda ebediyyen yaşasın, vatanı var olsun diye gitti.
Bugün de 'ezan dinmesin, vatan bölünmesin, bayrak inmesin' diye gidiyor.
Bu askerin, 2 nesil sonrası ateist olup, yıkın minareleri, bölün vatanı, indirin bayrağı dese, ama dedesi savaştı kabul mü diyeceksin!

Yine bilirim, hepiniz aynı şeyi diyorsunuz, hadi ona da de, hadi buna da de, hadi yüzüne de de.
Benim inancımda kötü gördüğüne, gücün yeterse elinle, olmazsa dilinle, en olmazsa kalbinle buğz ederek engel olursun.
Ben sözümün, nazımın, dilimin geçtiği böyle giyinen DEĞİL KADIN! erkek dahi olsa söylerim bu yaptığın nedir diye.
Benim inancım mantıklı davranmayı emreder, ben sokakta bu kadını görüp, bunu yapma dersem o kadın eve gidip 'tanımadığım biri giyme dedi giymeyeyim' demez. Ben ancak tanıdığımı bilinçlendirebilirim.
Zira görevim de budur.
Çıldırmaya da devam ettiğim yok, yine ayete dayanıyorum ki, Allah, siz doğru oldukça onlar size zarar veremez der.
Ben rahatsız oluyor muyum, evet. Bana giren çıkan var mı? yok. Cezasını ben mi çekeceğim yok.
Haliyle rahatsızlığımı tölare edebilirim, ama günahı o tölare edemeyecek.
O yüzden bana ne o ve onun gibi olanlar çıldırsın, siz çıldırın. Ben hayatımdan memnunum.
Hadi kolay gelsin.
sen kimsin ki? yolda ki kadına erkeğe yapma bunu diceksin kimsin ki? Millet seni dinlesin? Allah insanın içini bilir cumaya da giderim alkol de içerim 5 vakit namazda kılar açıkta giyinir herkesin kendi bileceği iş. Kimsenin günahı sevabı sana vazife değil