Merhabalar: Senaryo şu şekilde. 20+ tablet ile çalışacak personelimiz var. Android tabletleri mevcut. Bu tabletlerin yönetimi bizde olsun istiyoruz. Data hatları kullanılacak. Bu sebeple iş harici kullanılmasını istemiyoruz.
G Suite buna bir çözüm sunuyor ama. Her kullanıcı için 5 6 usd ödemek istemiyoruz. Bu konuda ne önerebilirsiniz.
Tablete Özel Bir Rom Yazdırılabilir Belki Sadece O Uygulama Yazılabilir ve onun Haricinde Hiç Birşey Çalışmaz (bizde Bu Konu Üzerinde Çalışıyor Ama Casper ile Görüşüp Sadece Uygulamanın Çalışmasını SAğlayacağımız Rom için Çalışmalarımız var Data Hakkında Yorumunuza Katılıyorum Ek Olarak Data Olmasa Bile Personel Tableti Alıp Çocuğuna veriyor ve Ya Dokunmatiğini Kırıyor Yada Şarj Soketini
Öncelikle yaptıpınızı doğru bulmuyorum ancak tercih tabiki sizin. Play store'da yer alan "teen time for kids" gibi şifreli çocukları kontrol altında tutmak için geliştirilmiş kısıtlama programlarını kullanabilirsiniz.
Burada Özgürlük Kısıtlama Değil Sorun Arkadaşımında Bahsetti Gibi Data Hatları ve Bu Tableti evine Götürdüğünde Çocuğun içine Oyun Yüklemesi Ben Yatırım Yapıyorsam Bi Cihaza Sağlam Teslim Ediyorsam Sağlam İsterim Ben O Cihazı veriyorsam iş yapması için face girip instagrama girip Dolaşması için Değil yada oyun oynaması için bunları kendi telefonları ilede yapabilir