t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana bir şey demiyorum ki niye atarlanıyorsun İkinci el piyasasından bahsediyorum. İsterse üzerinde toz tanesi olmasın, o ürünün kutusunu açtıysan fiyatı düşeceksin. Olay bundan ibaret. Kutusu kontrol mantığıyla açılmayı da yeni gördük Fabrika hatalı mı yapıyor neyi kontrol ediyorsun. Ona ürünü kullandım, beğenmedim-sıkıldım satıyorum diyeceksin. Sen gerçeklerle yüzleşmemişsin o yüzden böyle konuşuyorsun. İnternetten satarım mantığıyla gidiyorsun ama böyle fiyatlar geliyor diye, burada bize yanlıyorsun. Gerçekler bunlar.. Al eline telefonu veya o mouseyi git dışarıda herhangi birinden fiyat iste bakalım kaç para çekecekler..
Estağfurullah atar yok ama Hocam kusura bakma senin ikinci el piyasasından da ticaretten de görülen kadarı ile anladığın yok. Verdiğim hiçbir örneğe cevap veremediğin gibi olayı değiştirip algıyı başka yöne çekmeye çalışmışsın. ürünün asıl fiyatını yazıp indirim yapıldığını beyan etmeme rağmen senin yukarıdaki yorumla alakasız kendi dünyanda yazman işine gelmediğini gösteriyor zaten

Bu arada distribütörden gelip de kontrol maksadı ile açılıp depoda stoklanan ürünlerden de haberiniz yok. Hocam 7 mağazamız var, yıllardır da N11, GG, HB ve diğer platformlarda sıfır, teshir ve acık kutu cihaz satıyoruz, kusura bakma işi öğrenememişiz biz

Bakın yeniden yazıyorum her iki yorumunuzu da toplasanız tek bir mantıklı tutar elde edemezsiniz. Siz bırakın dışarı gidip sormayı, buradaki arkadaşlara şurada yazdığınız yorumu bir gösterin bence

Size sadece bir soru sordum ve sormaya devam ediyorum : SİZİN ŞU YAZDIĞIN İLK YORUM MANTIĞIYLA DÜNYADA! SATILAN KAÇ ÜRÜN VAR? Yani açılır açılmaz bir ürünün yarı fiyata düştüğü iddiasında halen ciddi misiniz?