Ben bu videoyu daha önceden izlemiştim. Amerikada kesinlikle yaşamaya değer, Türkiye gibi bir ülkede asgari yaşamı sağlayabilmek için 7000 tl maaşın olması gerek. Asgari ücretin 2050 tl olduğu bir ülkede yaşıyoruz bunu unutmayalım. Orda markette/restorantta kötü işlerde çalışan biri dahi 10-15$ arasında saatlik maaş alıyor. Aylık 240saat çalışsa 240x10$=2400$ 300$ vergi olsa 1000$ elektirik su kira olsa(ki bunu daha düşürebilirsin) cebinde 1100$ kalıyor. Cebinde 1100$ kalan adam bizim asgari ücretlimizle aynı şekilde çalışan kişi peki bizim asgari ücretli insanımızın cebinde 2050 tlden ne kadar kalıyor? 2020de ABD'ye gitmeyi planlıyorum, olursa daha detaylı size anlatımlar yapıcağım. Bu arada bu maaş olayları videonun bazı hakları da var çok zenginsen amerika çok güzel bir ülke doğru ama Türkiye gibi ülkelerde alt gelire sahip olacağına gidip Amerika'da birşeylere çabala zorlan ama dene, 2050- 3000-4000tl maaşla yürümez bu iş. Eve gelirsin, tv açarsın, net açarsın haftada 1 gün dışarı çıkarsın ondada 200 lira harcarsın tamam biter rutinine dönmek zorundasın. Türkiye'de ekonomi ne zaman düzelir bilmiyorum ama ben kimsenin artık kendi ülkemizde yaşama kararının mantıklı olacağını düşünmüyorum...