Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ömürlük lisans almayı düşünüyordum kalkmış, fiyatlar nedense kaç yıllık whmcs ile aynı, sitede canlı destek yok, kendi forumunda konulara cevap yok, burda doğru dürüst ilgi yok. güncelleme var mı yok mu belli değil. o kadar emek verip uğraşmışsınız ama destek ve ilgi alaka görünen o ki maalesef sıfır. yazılım kendi kaderine bırakıldı herhalde, böyle bir yazılıma yazık oluyor gerçekten
- Ömürlük lisans kaldırıldı. Bu konuda olumsuz olan noktayı anlamadım. Uzun süreli kullanım düşünüyorsanız yıllık lisans alabilirsiniz.
- Whmcs lisans ücretleri ve kısıtlamaları ile Wisecp lisans ücretleri ve (olmayan)kısıtlamalarını iyi analiz etmelisiniz.
- Canlı destek bir zorunluluk değildir. Desteğe ve bilgiye ihtiyacı olan herkes destek sistemimiz üzerinden yardım alabilmektedir.
- Ne tür bir ilgi bekliyorsunuz?
- Sürümler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, sürümlerin ne zaman duyurulacağı konusunda bilgi paylaşımı yapılmamaktadır. Ayrıca sadece WISECP üzerinde çalışmıyoruz. Diğer proje ve çalışmalarımız için de kaynak sağlamamız gerekmektedir.

Sistemin kullanıcısı mısınız? Hangi konuda destek ihtiyacınız oldu da alamadınız?
Sistemi kaderine bıraktığımız falan yok. Her şey yolunda, merak etmeyin. Ayrıca, kişisel görüşlerinizi genel bir düşünce gibi lanse etmemelisiniz.