Bu sektöre girmeden önce şunu yapın. Pazar yerlerinde ürünlerinizi satmayı deneyin. Sizi bir ısıtsın müşteri. Talepleri soruları sorunları görün. Tamam komisyonları fazla ama ilk olarak burada ürünlerinizi deneyin. Ben de çok araştırdım ama girmedim e ticarete. Dropshping ile ilgileniyorum bi kaç aydır.
-Konu sahibi arkadaşa gelince, ürünleri nedir ne satmayı hedefliyor nereye satmayı hedefliyor bilmiyorum.
Ürününüzü iletseniz size iyi kötü bir yorum çıkartabiliri(z)m. Kolay değil e-ticaret.
-Millet sanıyor instagrama face ads veririm 200 300+- tl reklamım döner satış gelir. (ki reklam detayları çok önemli pixel hedef ülke şehir yaş v.s)
Olmuyor gerçekten bir yerde bir hata bir bilgisizlik yapıyorsunuz ve bu size satış gelmeden reklam maliyetiniz gitmiş oluyor.
Burada ki iş dışardan bakıldığı kadar kolay değil..
Örn; Kadın bir ayakkabı beğenir 5 renk 5inide alır. Ertesi gün 4ünü iade eder kargo masrafı size ait oradan kaybınız olur.
Örn: Ürünü sevmez istediği gibi olmaz iade. Kırık çıkar iade ama bakarsın kırık değildir sevmediği için kırmıştır.
Ayrıca bu tür işlerde müşteri yorumları çok etki ediyor. Bir ikş olumsuz yorumda o ürün can çekişmeye başlıyor.
Bu yüzden size ilk olarak pazar yerlerini söylüyorum.
İlk olarak deneyin sonra bu dediğiniz masrafları yazarız. Ama kolay değil cidden
Ek olarak işlek bir yer olmasa bile çarşıda bir dükkan tutun perakende satmayı da deneyin netten de satmayı deneyin. Bu da bir fikir.
Biraz niş bir sektörden girmek istiyorum hocam. Ufaktan başlayıp büyütmek gibi bir fikrim var acelem yok. GENÇLİĞİMİZ VAR

Açıkçası reklam ve seo konusunda tecrübelerime güveniyorum.
Pazar fikrini bende düşündüm her üründen 1-2 adet getirtirip pazarda hangisi gidiyor test edebilirim. İlk etapta iadesi çok olan veya suistimal edilecek ürünlerden uzak durmaya çalışacağım.
Dediğim gibi işleri yürütmeyi başardığımda ise fiziksel bir yere geçebilirim. Ürün olarak kafamda belirli bir yelpaze yok açıkçası şu anda düşünecek vaktim yok sadece girmeden önce temel bilgileri tamamlıyorum kafamda. Acelem olmaması bu yüzden, aceleye getirmek istemiyorum açıkçası.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.