-Başlıkta belirttiğim gibi , daha önce bu konular hakkında bilgiye sahip, yazarlar öncelikli tercihimdir.
-Anahtar kelime araştırması tarafımca yapılmış olup , yazarla anlaşma durumunda excel olarak göndereceğim ve o kelimeler üzerine yazacak. (Yazarı kısıtlamış gibi görünsede , tamamen yazıyla alakalı kelimeler ayrıca yeni önerilere de açığım.)
-Minimum 1000 kelime şeklinde şu an istediğim yaklaşık 10 adet yazı vardır. Kelimede sınır koymuyorum , konu kaldırıyorsa düzgün alt başlıklarla yazım kurallarına uygun 2-3 k da olabilir.
-Spin, kopya vb. makalelerle ilgilenmiyorum , gerçekten kaliteli iş çıkartabilecekler yazsın.
-Tekliflerinizi , teslimat tarihi , fiyat, ve daha önce yazdığınız makale örnekleri ile ö.m olarak gönderiniz lütfen.
-Teslimat tarihnde kasmıyorum , günlük 1 makale çıkartabilirseniz benim için uygundur.

Geri donus yapan herkeze tesekkur ediyorum, kendi degerlendirmelerim sonucu @eryylcn11; ile anlaşmış bulunuyorum. Diğer tüm arkadaşlardan özür diliyorum. İnsallah baska bir sefere calismak nasip olur