Hocam peki yanınız da eşiniz çocuklarınız parkta geziniyorsunuz.. Yanınızda ilişki yaşamalarını bırak Bazı ülkeler de artık sokak ortasın da bile cinsel ilişki bile yaygınlaştı bu gibi sorunları örnekleri es geçiyorum.... Çocuğunuz da görüp dese baba amca nın, bu abinin bu adamın, bu kadının orası nedir dese.?
Hayatında kaç defa yurt dışına çıktın da konuşuyorsun? Babandan öğrendiğin hayatın en doğrusu olduğunu mu sanıyorsun hocam? Gelişmiş ülkelerde çocuklara özel parklar vardır ya da parkların çocuklara ayrılmış bölümleri vardır. Buralara çocuğu olmayanlar giremez. Bizdeki gibi çocuksuz yalnız bir adam kadın ya da çift çocuk parkında bankta oturamaz, çocuklara yaklaşamaz. Sen her yeri Türkiye zannediyorsun galiba. Bir çok ülke gezdim, hiç birinde sokakta sevişen çift görmedim. Tabi senin için dudaktan öpüşmek sevişmekse bilmem.
Hiç bir eğitim almadığın alanda büyük fikirlerin var. Sosyoloji oku, sosyal psikoloji oku hatta eğitim psikolojisi oku. Hayatta kendine bilimi değil sağdan soldan gördüğün duyduğun doğmaları rehber alınca böyle oluyor. O insanlar sokakta sevişiyor dediğin ülkelerde, kızlar 15 yaşında başlıyorlar denilen ülkelerde kişi başı gelir, insana değer, refah seviyesi kadınların çarşafa sokulduğu ülkeleri 100 e katlar. Yani kadınların giyimi kuşamı ile değil, insanları cinsellikten uzaklaştırak değil, bilim ile kalkınıyor memleketler. O yüzden müslümanlar bir ülkeye iltica etmek istediklerinde kadınların çarşafla gezdikleri ülkeleri değil, senin tabirinde gençlerin parklarda seviştiği ülkeleri tercih ediyorlar.
Yazınızı okudum ilk cümlede kendinizi sapık olarak nitelendirmişsiniz.
Sapıklık şeref ahlak insan da biter kılık kıyafette değil.
Alakası yok. Yargılar mukayese ile verilir.
Normal ve anormal ve hatta sapıklık toplumun ortalamasına göre belirlenir.
Bugün sapıklık denilen bir eylemi yarın herkes yapmaya başlarsa artık sapıklık değil normal olur.
Herkesin çarşaf giydiği yerde mini etekli ne kadar anormal görülüyorsa, herkesin mini etek giydiği yerde çarşaf giyen de o kadar anormaldir.
İkinci cümlenize ise sonuna kadar katılıyorum.
Ahlak, şeref, namus kıyafet ile belirlenmez insanın davranışlarındaki ilkeleri ve tutarlılığı ile belirlenir.