Selam arkadaşlar , Bir kaç gündür yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere . Yurt dışından satın almış olduğum uzun zamandır kullandığım sunucuya nasıl oldu anlamadım bir şekilde WHM kontrol panelden hepsi silinmiş. 6 tane kazanç sağladığım site birde bir müşterime hazırladığım site vardı sunucuda. Olduğu gibi herşeyiyle silinmiş. Firmaya mesaj attığımda daha önce böyle bir şey görmediklerini söylüyorlar.
Unfortunately we have no logs of what happened and are unsure of what occurred. We have never dealt with a situation like this before.
We're happy to set you up on a different server and give you account details to your new account.
Sitelerin hiçbiri için yedek tutmamıştım, keşke tutsaymışım.
Bir gecede dibe vurarak kazanç sağladığım 6 sitem gitti elde var sıfır. Daha yeni anahtar kelimelerinde 2.sayfaya getirdiğim müşterinin sitesi vardı kuş gibi uçup gitti. Bugün son kontrolleri yaptığım sitenin sıralaması aşağıda . Müşterimiz 8 kere aradı açamadım telefonu ben ne yapcam şimdi öneride bulunur musunuz?
Arkadaşlar firma yedek falan bir şey olmadığını söylüyor. Bir şekilde giden içerikleri falan kurtarmanın bir yolu var mıdır acaba ?
Bakıp bakıp üzüldüğüm resmi bırakıyorum buraya