Herkese merhaba. Turhost'tan WP-Portal adlı en üst hosting paketlerini almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmış ya da kullanmaya devam kişiler bana detaylı yorumda bulunabilirler mi? İlgi çok iyi, performans çok çok iyi ama dün Türkiye geneli yaşanan sorunda hiç erişim sağlayamadığımdan gözüm biraz korktu. O nedenle uzun soluklu çalışan kullanıcıların tecrübelerine oldukça değer veriyorum. Yüke binince habersiz suspended oluyor mu? İşlemci dedikleri gibi 4 çekirdek performansı sunuyor mu? Fiyatları benzer paket satan diğer hosting firmalarında göre yüksek olunca acaba hakikaten fiyata paralel kalite artışı da var mı merak içindeyim. Teşekkürler şimdiden.
Biz 4 yıl kadar kullandık sözde cloud hosting diye sattıkları paketlerden. bizim anlamadığımız cloud hosting normalde bir problem oluşması durumunda kapanmaz, başka bir sunucu üzerinden ve lokasyondan devam eder, burda adı cloud ama hizmet değil. Parası da güzel ayrıca ama problem oluştumu cloud avantajından 1 gram faydalanamadık. Sonra resellerclub tan cloud hosting aldık, biraz evrak falan uğraştırdılar ama 1.5 yıldır ne kesinti yaşadık, ne 1 tane ticket açtık, ordan resellerde kiraladık çok şükür daha tek bir saniye kesintiye şahit olmadım. Çok enteresan. Benim de düşüncelerim bu şekilde