zafer_yldrm34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya birak. Bu lafi tecavuzcu srfsizlere et. Biz kardesimizle yigenimizle sokaga cikamiyoruz.
O otle giyinirse t*ciz ederim yada Seriat gelsin demiyoruz.
Azicik edep cok zor degil. Kadin oyle giyinmiski vucudu nü resmen. Bakmaya hakkin yok diyorsun. Bu elimizde degil. Yanimizdan uzayli kiyafetinde biti gecerse nasil bakacaksak alisik olmadigimiz icin bunada bakiyoruz.

Buraya Tuncel Kurtizin Bir lafini birakmak istiyorum.

"BİZİM ZAMANİMİZDA BİR KİZİN EN GUZEL ÇEYİZİ EL DEGMEMİS DUDAKLARİYDİ. SİMDİ NE CEYİZ KALDİ NE EDEP"

bir de şu nota var : alışık olmamakk ya da olmak. ayak parmağı ile meme ucu arasındaki fark birisini hiç görmemiş ya da nadir görmüş olman. yukarda da dedim senin bilinç altında daime cinsellik varsa bunu giderememişsen çünkü bu bir fizyolojik ihtiyaç diğer üreme geni boyutunu görmesen bile nasıl ki tuvaletini çişini iradeyle tutamayacağına göre özellikle erkekler de orada siperm üretildiği sürece bu düşüncesini de engelleyemeyecektir. zaten çoğu evlilerde ve evli gibi rahat yaşayanlar dindar olsun olmasın bu tür meselleri mesele etmezler bakmaz kafasını çevirir gider. mesele çoğu ergende ya da islam evlen diye emrettiği halde islama rağmen evlenmemiş hala islamın namus bekçiliğini yapanlardao luyor bu düşünce tarzı.

sen derken yanlış anlama seni kasdetmedm. genel olarak konuşuyorum