ytibrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube spam biri olarak youtube'da istese 1 saatte spamı bitirecekken yavaş yavaş önlemler aldı bunun nedeni özgün yapan azdı ilk başlarda özgün sayısı arttı firmalar youtube kanalı açtı derken onlar da gittikçe daha da zorlaştırdı spamı ve bitirme noktasına getirdi ha şu an da kazanan var ama eskiden 100 kişi varsa şimdi 1 kişi yani yüzde 99 bitirdiler , pinterest de aynı şekil özgün yapanlar istediği kıvama gelince tak diye bitirirler spamı.
Evet mantıklı bir düşünce. özgün içerik yeteri kadar üretilmeye başladığı an spamı bitirebilirler.

Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşın benden küçük ama görüşü büyük.

Spam algısında çağ atladım sayende. Yoksa pin to pin tın tın devam edecektik.

Geçenlerde kazanırken bir tatil köyünden villa bakmaya başlamıştım. Alacağım da ileri de kısmetse.

Pinterest sadece bir platform, yüzlercesi var sadece fikir üretmek kalıyor geriye.

Çok geç kaldım, kümesi kapatacağım daha pazardan yeni dönüyorum, iki adımda bir oturup yorum yazıyorum.
İşte bu yazılar öyle çekici ki, boşuna son günlerde patlamadı bu iş.
Herkes bu işe giriyor
Ben böyle görünce dayanamadım sana özel mesaj attım gerisini sen düşün

apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte bundan dolayı yıllardır söylüyorum, sistem açığı yöntemleri paylaşmayın, ama ne yazıkki anlayan yok, millete yardım ettiğini sanıyorlar, keşke bunu bi anlasanız
Aynen bunu söylüyoruz bizde. Herkese açık taktikler daha hızlı fixlenir.
Tabi bilmeyen/uğraşmayan/araştırmayan arkadaşlar için bu tarz konular hazine değerinde o da ayrı bir olay.
İşi bilenlere iyilik mi kötülük mü henüz tam çözemedim