Hocam ben arkadasin yazdiklari ile veya yobaz olusu ile ilgilenmiyorum ki .Tabiri gecen avret kelimesini sizin dedeniz benim dedem veya baska bir turk gencin dedesi veya dedesinin dedesi surekli kullanmistir . Bu tabiri yobazlik ile ozdeslestirmeniz cok yanlis .
ek olarak benim icin yobaz dediniz eyvalla belki oyleyimdir belki bir baskasi icin cok daha baskayimdir ancak medeniyet kriterinin siz olmadiginizdan eminim 😀
Bak hocam seni tanımam etmem sana yada bu kelimeyi kullanan bir başkasına gidip yobaz demedim konuyu çarpıtma.. Yazının içerisinde bu kelime geçtiği için bu yazıyı yazanın yobaz olduğunu anlıyorum dedim. Aşağıda birebir yazdığım cümle mevcuttur.
Alıntı
Yazıdaki avret kelimesinden bu yazıyı yazanın bir yobaz olduğunu anlıyorum.
Bakınız adam neymiş YOBAZZZ ! Bunları nereden anlıyoruz... ? Hepsi tecrübe

Ayrıca ben hiç bir yazımda medeniyetin kriteri benim diye bir şey idda etmedim fakat medeniyet nedir öğrenmek isteyen arkadaşlara da bilgim dahilinde öğretebilirim.
Edit: Size özel yaptığım ilk alıntıda "demekki sizinde zihniyetiniz buymuş" yazarak sizede dolaylı yoldan yobaz demiş oldum. Evet dediysek yapacak bir şey yok yobazsın hocam kabul et

(şakadır bu)