Dostlar selamlar;
2 küsür yıldır kullandığım silver 6s 32 gb cihazımı,yenilemek için satışa çıkartmak istiyorum.Cihazla alakalı sahibinden de baktım fiyatlara vs... eğrisi doğrusu ne ise buraya da yazmak istiyorum eksiksiz olarak ve sizlerden ortalama fiyat tavsiyesi bekliyorum.Sizce ne kadara ilana koymalıyım? Cihaz gerçekten tertemiz samimi söylüyorum
-Cihazın garantisi bitti
-Şarj adaptörü ve kablosu orijinal
-Cihazın yan kasasında en ufak çizik dahi yok (kılıfsız maksimum 5-10 gün kullanmışımdır.Diğer günler hep kılıf)
-Cihazın "home" orta tuşu kusursuz çalışıyor.Ass.touch kullanıyorum daima ve bazen orta tuşa basmıyorum bile
-Parmak izi okuyucu sorunsuz çalışıyor.
-Yan fonksiyon tuşları sorunsuz çalışıyor (sessize alma durumunu bile ass.touchtan yapıyorum.)
-Pil daha yeni değiştirilmiştir.Zorlu center'da. (Bu sene içinde %96 sağlık)
-En son ios13 sürümü güncellendi.
-Herhangi bir ölü piksel,sıvı teması vs olmadı.Ekran koruyucusuz 1 hafta kullanıldı sadece
-Kutusu,her şeyi ilk günkü gibi sağlam duruyor.Servise gitmedi sadece 1 kere zorlu apple center'da orijinal pil değişimi yapıldı.Faturası duruyor.
-Zorlu'da pil değiştirilirken temizlikte yapıldı.Tozdan,kirden...
- Ayrıntı;
Arkadaşlar ekran koruyucu kullanmadığım 1 haftalık süre içerisinde şanssızlık olarak yolda giderken çıkıntılı kaldırım varmış ve ayağım kaydı düştüm.Üst kısımda max 2 cm hafif-derin arası bir çizik oluşmuştur.Haricinde başka bir şey yoktur.6 Ay olmasına rağmen çizikte ilerleme yoktur.Sonrasında zaten hemen koruyucu taktırdım.Nazar değdi maalesef :/
2)Airpods kullandığım için orijinal kablosu yok.Kaybettim
Sahibinden de baktım 16gb lıkları bile 1500 den satıyorlar.Sizce ben 2000 den ilana koysam çok mu fazla olur?