Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hoş geldiniz,

Yukarıdaki açıklamamın sizinle ilgili olan ilk satırları daha önce aramızda olan özel konuşmalardı. Özel olduğu için buraya eklemem izin almadan.

Aradan geçen zamanda spam yöntemden kendi görsellerinizi üretmeye başlamışsanız zaten söylediklerimin hükmü kalmıyor. Başarılarınızın devamını dilerim.

Pinterest ve pinterest gibi platformlar sizin gibi gayretli kullanıcıların sayesinde daha hızlı çözüm buluyor spam ile mücadeleye, fazla sayıda personel almalarına gerek kalmıyor.

Daha önceki raporluyorum sözlerinizi "emperyal sisteme savaş açmış" düşüncenize yakıştıramadım. O nedenle yorum yazdım, yoksa benim açımdan herhangi bir sorun yok. Spam yapıyoruz ve elbet sorunlar olacak biliyoruz.

Özgün çalışmanın getirisi ile ilgili yıkarıda zaten belirttim, özgün çalışan reklam platformalarından bağımsız çok daha fazla kazanabilir.

Arkadaşın spam ile kazandığı konusuna gelirsek, tekrar kazanır, kazanıyor da. Spam mantığı sadece pinterest değil, çok geniş alanı var ki ben de yeni yeni öğreniyorum.
Emekten yana olduğunuzu biliyorum. Zaten siz de belirtmişsiniz. Üstelik spam yapanların daha çok emek harcadığını da yazmışsınız. Buda emeğin her zaman doğru olmadığını gösteriyor.

(Son)

.....

Bu nedenledir ki forum içerisinde taktik, yöntem ya da çözümleri pintereste yollayan arkadaşlar olduğu sürece ücretsiz paylaşımlar bir süre sonra etkisini kaybediyor.

Başka bir spam çözümünde görüşmek üzere
Yorumlarında benden bahsettiğin için teşekkürler abi ancak o kazancı pinterest ile yapmadım sen biliyorsun arada kaynamasın pintereste yeni girdim sayılır ancak sonuçlar tatmin edici tabiki