AlmedYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gereksiz bir konu olmuş, isteyen istediği teklifi verir. Kimse almak veya satmak zorunda değildir. Hatta cevap bile vermezsiniz olur biter.
Peki o saçma sapan teklifleri verenleri istanbulda Avrupa yakasından Anadolu yakasına göndersek yada tersini yapsak sonra gitmesek nasıl olur hak olmaz mı ?

öyle bir şey yok işte hocam insanda akıl var mantık var 35,000₺ araç satıyordum piyasası da üzerindeydi ama bir alıcıymışım gibi fiyat yazdım gelen bir teklif 26 bin tamam dersen geleyim diyor. Hiç küfür, hakaret etmeden dedim ki farz edin ki bu ürün sizin siz satıyorsunuz ve böyle bir teklifle ben geliyorum. Ne tepki verirsiniz ? Haklısınız dedi ve kullanıcıyı engelledim

Bu türler insanların sinir sistemi ile oynuyorlar, alıcı falan değiller. Bazen o teklif verenleri ilk satırda dediğim gibi oradan buraya yollayacaksın ki yada geldiği zaman satmaktan vazgeçtim deyip geri göndereceksin ki ders olsun

Öyle herkes istediği teklifi verebilir düşüncesi taşımayın lütfen açık artırma yada teklif usulü ile satılmıyor o ürünler, bir bedeli var onu öder alırsınız yada bütçenizi aşar bakar geçersiniz.

Her kim ticarette alırken kar yapacaksın demişse suç onun o kişiye sövmek lazım 😂