Merhabalar sayın r10 üyeleri
google.com yapay zeka sisteminin tamamen bittiği noktadayız, google yöneticilerinede yazdım durumu anlattım tane tane sistemlerinizin değişmesi gerektiğinide söyledim yaklaşık olarak 100.000 üzerinde anti seo yapıldı sitemize ve tespit ettiğimiz siteleri red listesiyi gönderdiğimizde kesinlikle red veremiyorsunuz 100.000 üzerini google kesinlikle kabul etmiyor bu durumda ortaya çıkan cebinde 30.000 tl parası olan birisi hangi sektörde olursanız olun sizi bitirmesi 3 gün süre zarfıdır .
Ahrefs.com şirketi ile 7 aydır görüşmeler içersindeyim ve sistemin sahibi ile birebir konuşuyoruz şu son 20 gündür
ahrefs.com güncellemeler yaptırmaktayım özellikle upload dosyaları ile alakalı oradaki olayı cözdük fakat google yöneticileri bu olayı sıcak bir şekilde bakmıyor ve çözüm sunamıyorlar şuanda.
Dip not :
Ahrefs.com şirketinin şuanda üzerinde çalıştığı örnek günlük 200.000 eklenen linkleri 20 k civarı görmekte bunlada alakalı gün içersinde sürekli güncellemeler yapmaktadırlar fakat sistem tam olarak yakalayamıyor gelen tam olarak listeyi üzerinde halen çalışmalar devam etmektedir.
Merhaba,
Öncelikle ahrefs çok kapsamlı değil bunu belirteyim, semrush daha temiz çalışıyor bilginiz olsun. Ahrefs'in yakalayamadığı yüzlerce linki yakalayabiliyor.
Demek istediğiniz şu aşağıda atacağım görsel sanıyorum. 12milyonluk bir datam var yükleme yaptığımda şu aşağıdaki hatayı verdi.
Bunun çözümü yok, ancak birebir görüşme ile kurumsal şirketler çözebilir durumu, 301 atmakta çözüm olmuyor artık linkler yeni domainede geçiyor.
murat.yatagan@gmail.com
Geri dönmeme ihtimalinide göze alarak mail atabilirsin, kurumsal büyük bir şirketiniz, firmanız varsa. Google çalışanıdır kendisi, arama kalite uzmanı pozisyonundaydı en son değiştimi bilmiyorum. Polonyadaydı en son maillere bakıp takip ediyordur, en azından şansını deneyebilirsin.
Alternatif olarak :
https://www.rustybrick.com/barry bu kişiye mail atıp şansını dene
Geçmiş olsun.