Tek site ile çalışmıyorum tek site önderliğinde birçok farklı sektörde site yönetiyorum

bilgilendirme yanlış. Ek olarak gayet özgün çalışıyorum içerikleri ilk olusturan kisi benim. Iceriklerimin takliti var ancak benim taklit ettigim bir icerik yok

8 ayda 80k takipci 60 milyon gösterim elde ettim. Özgün harici bu sayilar imkansiz. Takip et unflayi bile son 3 4 aydir hic yapmiyorum. Gunde 700-1k kisi geliyor.
Bu arada buradaki spamcilarin adsenselerinin veya pinterest hesaplarinin kapatilmasi benim isime gelmiyor hak ettiklerini buluyorlar.
Benim ingilizcem var buyuk bir sosyal medya kitlem var, ozgun calismanin getirdigi geliri bilmeden spamla kiyas yapmak cok cok sacma. Bugün en az 1 sponsordan ve birkac affiliate firmasindan gelen ücretten bilginiz var mi? 700k kazanmis vs.. vs.. bunu siz yapamazsiniz. Yapan kisiler de uzun vadeli yapamaz ve spam da olsa cok emek sarf ediyorlardir. Bilgileri de size vermezler. %0.1 lik kismi genele mal etmek hatadir.
Özgün calismanin ise bir noktadan sonra getirdigi paralar benzerdir. Sabahtan aksama kadar sitelere emek veriyorum icerik ve emek hirsizlarinin bedavacilarin hesaplarinin kapatilmasini tabii zevkle izliyorum. Kendiniz spam yapiyorsunuz diye bunu savunuyorsunuz sadece. Her sey para demek değil. Bu platform çöpe dönerse herkes kaybeder
Forumdaki(yabanci forumlar da dahil) yeni eski tüm yöntemleri firsat buldukca pintereste raporluyorum. Lakin cogunlukla buna gerek kalmiyor gunde 30 40 dk ayirip pinterestteki spamcilari manuel reportladigim gunun ertesi günü tüm hesaplari kapaniyor zaten. Ben legali savunuyorum onlar illegali. Benim acimdan hicbir problem tehlike vs.. yok.
Bahsettiğiniz gib çok küçük bir kısım kendinden birşeyler katarak spam yapıyor ve kazanmayı başarıyor.
Ama sonuçta spam legal ve etik birşey değil. Sizin üsülünüzce yapsa herkes o zaman da sizin üsül fazla para kazandırmazdı

Google buna örnek.
Hakettiklerini buluyorlar konusuna zaten en başta da dediğim gibi pintopin'in eninde sonunda noktalanacağı yer, banlar silsilesi sonrası
adsense ban. Mühim olan bu acı sona ulaşan yolu dolu dolu uzatmak.
Sizin 8 ayda 80k takipçi 60milyon gösterim olayları ayrı bir yetenek ve azimli çalışma ister.
Nitekim pintopin ile 4 senede 700k gelir elde etmek te öyle.
Ben pinterestin önlem alması kolay olduğu halde önlem almadığı için spama tam anlamıyla karşı değilim.