Yorumları cidden okuyorum akıl tutulması yaşadığınızı düşünüyorum tekrar anlatayım benim elimde 4 milyon site mevcut bunun 1 milyonunu size eklesem gelecek olan site ahrefs'de göreceğiniz 100 k bile zar zor ama zamanla bu oturacak ve göreceksiniz 100.000 red listeye gelince google 2 mb üzeri dosyayı kabul etmiyorum diyor akıl tutulması yaşayan arkadaş bunun seo uzmanları ile ne alakası var hakkaten bi arkadaşım söylemişti trol ve akılsız insanlar çok diye boş konuşursan bu yazdığımdan sonra seni kahile bile almıyorum demektir.
Anti SEO yeni çıkan birşey değildi ki hocam hep vardı zaten. Başınıza gelene kadar sizi ilgilendirmiyordu, gelince ilgi alanınıza dahil oldu sadece.
Bir rakibiniz 30K para harcayıp size Anti SEO uygulatıyorsa büyük ihtimalle değerli, kazanan bir sektördesiniz. Sizde zahmet edip kazancınızın bir kısmını bir SEO ajansına ödeyin ki bitirmesinler sizi.
Google link reddetme aracında 100k limit var mı bilmiyorum eğer varsa 100k link için ret etme işlemi yerine sadece domainlere engellersiniz. Eğer 100k domain üzerinden spam yapacak adam varsa, bırak yapsın zaten
Benim elimde sadece 3 4 milyon anti seo mevcut neyse arkadaşlar ciddi yorumları bekliyorum.