Merhabalar sayın r10 üyeleri google.com yapay zeka sisteminin tamamen bittiği noktadayız, google yöneticilerinede yazdım durumu anlattım tane tane sistemlerinizin değişmesi gerektiğinide söyledim yaklaşık olarak 100.000 üzerinde anti seo yapıldı sitemize ve tespit ettiğimiz siteleri red listesiyi gönderdiğimizde kesinlikle red veremiyorsunuz 100.000 üzerini google kesinlikle kabul etmiyor bu durumda ortaya çıkan cebinde 30.000 tl parası olan birisi hangi sektörde olursanız olun sizi bitirmesi 3 gün süre zarfıdır .

Ahrefs.com şirketi ile 7 aydır görüşmeler içersindeyim ve sistemin yöneticisi ile birebir konuşuyoruz şu son 20 gündür ahrefs.com güncellemeler yaptırmaktayım özellikle upload dosyaları ile alakalı oradaki olayı cözdük fakat google yöneticileri bu olayı sıcak bir şekilde bakmıyor ve çözüm sunamıyorlar şuanda.

Dip not : Ahrefs.com şirketinin şuanda üzerinde çalıştığı örnek günlük 200.000 eklenen linkleri 20 k civarı görmekte bunlada alakalı gün içersinde sürekli güncellemeler yapmaktadırlar fakat sistem tam olarak yakalayamıyor gelen tam olarak listeyi üzerinde halen çalışmalar devam etmektedir.

Bence herkesin bu konuya soru sorarak https://support.google.com/mail/community?hl=tr belki milyonlar olamayız ama 1000 lerce kişinin aynı soru sormasıyla alakalı daha çok dikkate alacağını düşünüyorum sorumuz 2 mb üzeri geri bağlantıları reddetmek için yükleme yapamıyoruz .