ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuanda askerlikten çürük almak çok basit 2 tanıdığım sadece kulak ağrıyor diye çürük aldı ki gözle görülür bir sıkıntısı olmamasına rağmen. Hatta birisi bedelli parasını yatırdı geri almak için uğraşıyorlar
Çürük kelimesi ya da tabiri her neyse çok aşağılayacı geliyor.Sözüm size değil yanlış anlamayın

Ama benim hastalıklarım belli ve devletin bana tanıdığı haklarla ilgili bilgi almak istiyorum buna görede karar çıkacak. ve kararara göre hareket edeceğim.

Ama askerlikten hiç birşeyi olmadan muaf tutulmak için dalavare çevirenlerin her şeyinden şüphe ederim.Kulağım mulağım arayor diyerek alacak kişilere diyecek birşey bulamıyorum....

Ben askerlikten kaçmam kaçanada diyecek birşey bulamıyorum..

İnşallah bedelli parasınıda alamaz böyle d******* parasını bunun başka bir şey yakışmaz.Nasıl bir insanlıktır anlamış değilim..

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Hussein; evet doğru anlamışsın. Aile hekimine GATA'ya sevk etmesini sen söyleyebilirsin zaten Ankara'daymışsın. Hem gözünden hem de şeker hastalığından dolayı heyete girebilirsin eğer istersen ama garanti olsun diyorsan direkt gözden gir. Kampüse girdikten sonra eski polikliniklerin oraya gideceksin. Kapıdan girince solda göz polikliniği var. Danışmaya, askerlik muayenesi için sevk edildiğini söyleyeceksin ve o seni göz polikliniği 1'e yönlendirecek. Burada muayene olduktan sonra eğer yetişebilrsen o gün; yetişemezsen diğer gün heyete gireceksin. Benim sana tavsiyem sabah 6 - 7 gibi orda ol çünkü inanılmaz sıra olur. Ne kadar erken bitirirsen sarkma ihtimali o kadar azalır heyet işinin. Aynı gün şanslıysan öğleden sonraya kurulu da halledebilirsin ama öğlen 12'den önce rektörlüğün arkasındaki kurul binasına raporu vermen lazım.
ben ikisinide söyleyim zaten kurul ikiside ulaşır.
Gata çok iyi biliyorum.15 gün yattım ve çok sık gidip geliyorum sabah erkenden gidersem birşey olmaz sanırım.Teşekkürler