ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür kişilere çok şaşırmayın arkadaşlar. Ben dayanamayıp zihniyeti anlayabilmek adına konuştum birisi ile. (650 TL'lik sıfır ürüne, 300 TL Teklif veren bir arkadaştı.)
Dedim hocam buradaki zihniyet nedir. Bu teklifi neye göre verdiniz, amaç nedir vs. Aşağıdaki gibi bir cevap verdi, teşekkür ettim kendisine samimiyeti için.

Cevap da şuydu : "Hocam burası sahibinden. Ben her gün burada zarflarım insanların ilanlarını. İşten eve geldikten sonraki zamanımın büyük bir kısmını burada geçiriyorum. Herkesi zarflıyorum. Para benim param, ürün de senin ürünün. Önemli olan senin ürüne ne fiyat biçtiğin değil, benim bu ürüne ayırdığım bütçedir. Günde 100 kişiden fazlasına mesaj atıyorum ve düşenler/acil paraya ihtiyacı olanlar oluyor ve alıyorum bu fiyatlara.

Düşündüm ve mantıklı buldum. 100 ilandan 5 tanesini ölü fiyata düşürse Allah bereket versin. O yüzden bu tür insanlar çok var sahibinden de. Düşünsenize siz youtube, udemy vb eğitimler ile kendinizi geliştirirken mesleki anlamda veya birilerin web sektörü üzerine hizmet verip para kazanıyor iken, birileri de bu şekilde para kazanmayı tercih ediyor. Ondan sonrakilere cevap verme gereksiniminde bulunmadım. Ve cevap vermediğinizde de "geri dönüş yapmadınız" demiyorlar bile. Anlıyorlar zaten, o kadar salak değiller.
Valla hocam bu işi yapanın meşrebi bayağı geniş olacak o zaman 100 ilandan her birinden en az 1 küfür yese sağlam bi küfür veritabanı oluşturup onları da biriktirip satar bu kafayla